Opgeven? Dat dachten we mooi niet! πŸ’ͺπŸ’™


In de laatste persco werd gezegd dat er vanaf 14 augustus tot 1 september buiten evenementen/ festivals tot een max van 750 man plaats mogen vinden. Dit is natuurlijk niet genoeg voor Duikboot Festival.

Maarrrr (jaja let op!) er werd ook aangegeven dat deze situatie op 13 augustus tijdens het volgende besluit van het kabinet over mogelijke versoepelingen weer gewijzigd kan worden. Dit betekent dat er dus een kans is dat 13 augustus wordt besloten dat Duikboot Festival 2021 TOCH door kan gaan.

De kans is erg klein maar natuurlijk grijpen we deze kans wel aan. De handdoek gooien we niet in de ring! 

We hebben de afgelopen dagen overlegd met het gehele team om te kijken of het mogelijk is in deze status door te gaan met de voorbereidingen. Het zal zwaar worden maar we hebben besloten er volledig voor te gaan! Hoop met ons mee, steek kaarsjes aan, doe de laatste schiet gebedjes want oh oh oh wat zou het toch episch zijn als Duikboot Festival alsnog plaats gaat vinden 28 augustus 🀞 Wij zetten in ieder geval alles op alles om samen met jullie te kunnen rammen, knallen, twerken, feesten, festivallen! πŸ™πŸŽ‰