Op dit moment zijn festivals niet toegestaan maar dit is de verwachte regelgeving m.b.t. Corona mochten festivals vanaf 14 augustus (my festival date dus) zijn toegestaan.

Voor de Duikboot Festival 2021 moet je in het bezit zijn van geldig coronatoegangsbewijs, voor het coronatoegangsbewijs zal er worden gewerkt met de CoronaCheck-app.
Met de CoronaCheck-app kun je een coronabewijs maken. Dit is een QR-code op basis van een test, herstel of vaccinatie.

Er zijn drie manieren om dit toegangsbewijs te ontvangen:

 • Door volledig gevaccineerd te zijn. Met een vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd (EMA.NL).
 • Door een recente negatieve test (van minder dan 40 uur voor het evenement via Testen Voor Toegang). Maak hiervoor een afspraak via testenvoortoegang.org. LET OP: een test via de GGD is dus GEEN geldig toegangsbewijs!
 • Door een herstelbewijs aan te maken. Een herstelbewijs aanmaken kan alleen op basis van een positieve PCR-test die is afgenomen bij de GGD. In Nederland is zowel een PCR-test als een antigeentest geldig, mits ze zijn afgenomen door de GGD. De CoronaCheck-app zoekt zelf in het systeem van de GGD naar een mogelijke positieve test. De test moet minstens 11 dagen oud zijn om te garanderen dat iemand niet meer besmettelijk is. En mag daarnaast maximaal 180 dagen oud zijn omdat uit onderzoek is gebleken dat daarna de bescherming tegen corona afneemt.Je maakt het coronatoegangsbewijs als volgt aan:
  1. Download de CoronaCheckApp via de Apple App Store of de Google Play Store.
  2. Vul in de CoronaCheck-app de ophaalcode in die je bij je negatieve testuitslag hebt gekregen. Of haal je gegevens op met DigiD.
  3. De app maakt van jouw gegevens een bewijs, in de vorm van een QR-code.
  4. Laat de QR-code scannen aan de deur van de locatie waar je naar binnen wil. Neem je identiteitsbewijs en toegangskaartje ook mee.

  Voor al je vragen omtrent je corona toegangsbewijs kan je bij Testen Voor Toegang terecht. Kijk hiervoor op www.testenvoortoegang.org of bel 088-7770809

  Testen voor Toegang

  Ga hiervoor naar http://www.testenvoortoegang.org en plan hier je afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties. Zorg ervoor dat je binnen 24 uur voor het evenement bent getest. Vergeet je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak niet mee te nemen! Nadat je bent getest ontvang je binnen een uur de uitslag. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs te kunnen maken.

  Nog vragen? Alle informatie  over testen en veel gestelde vragen vind je op www.testenvoortoegang.org

  Neem het volgende mee naar Duikboot Festival

  Vergeet niet het volgende mee te nemen:

  1. Toegangsbewijs uitgeprint of op je telefoon.
  2. Telefoon met de CoronaCheck-app geïnstalleerd en jouw vaccinatie of testresultaat ingeladen.
  3. Geldig identiteitsbewijs, het is verplicht om die te tonen bij de ingang ter controle van de CoronaCheck-app.
  4. Mondkapje, deze dien je in sommige gevallen te dragen als je geen 1,5 meter afstand kan houden.

  Belangrijk

  • Volg alle aanwijzingen van onze medewerkers en de signing altijd op.
  • Zorg dat je voor de ingang 1,5 meter afstand houdt, lukt dit niet, dan is het verplicht een mondkapje te dragen.
  • Daisy Festival werkt niet met tijdsloten, je kan dus zelf bepalen wanneer je naar het festival wil komen. De ingang sluit wel zoals altijd om 20:00 uur, daarna is het niet meer mogelijk het festival te betreden.

  Heb je vragen omtrent het testen bel dan naar 088-7770809. Heb je vragen over de CoronaCheckApp bel dan naar 0800-1421.